UGREEN AV198 kábel 2x RCA (Cinch) 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz, 2 m (50131)
UGREEN AV198 kábel 2x RCA (Cinch) 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz, 2 m (50131)

UGREEN AV198 kábel 2x RCA (Cinch) 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz, 2 m (50131)

Nettó2.168 Ft
Bruttó2.753 Ft

Audiokábel 2x RCA UGREEN 3,5mm, 2m  

Kiváló minőség és sok lehetőség Az UGREEN audiokábel a 3,5 mm-es AUX bemenetnek köszönhetően számos lehetőséget nyit szinte bármilyen eszköz csatlakoztatásához. Tabletta? Soundbar? Házimozi? Nincs mit! Biztosítson kiváló hangminőséget az elkövetkező években az aranyozott csatlakozókkal és a sérülésálló rézbevonattal.      

Lenyűgöző építési minőség  

A termék kiváló minőségű anyagokból készült. Megerősített csatlakozók és 24k aranyozott dugók biztosítják az eszközök stabil csatlakoztatását. A rézötvözetből készült ház véd a sérülésektől, a kábelvédő árnyékolás speciális szövése pedig megakadályozza az összegabalyodást. Mindezt azért, hogy a termék hosszú éveken át szolgáljon bennünket.  

Széleskörű kompatibilitás  

A kábel praktikus alkalmazásának köszönhetően különféle, 3,5 mm-es csatlakozókkal felszerelt eszközökhöz csatlakoztathatja, beleértve a hangszórókat, házimozit vagy TV-t. A termék sok okostelefonnal és táblagéppel kompatibilis. Így élvezheti a legjobb hangminőséget, amikor és ahogy akarja.
    

Lenyűgöző hang   

A zománcozott rézkábel megbízható jelátvitelt garantál, így fantasztikus hangminőséget élvezhet. Úgy tervezték, hogy tökéletes hangminőséggel örvendeztessen meg. Fogadjon a tiszta hangzásra bármilyen eszközről.    

Termékjellemzők

Gyártó    UGREEN
Modell    AV198
típus    jack 3,5 mm, 2x RCA (Cinch)
Hossz    2 m
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.